Wie ben ik?

Voor mijn hersenbloeding was ik een hardwerkende ICT’er, ik werkte 32 uur per week (effectief 40 eigenlijk), beheerde en maakte meer dan 15 websites en ondersteunde meer dan 50 collega’s op meerdere locaties. Af en toe werd ik ingezet op andere projecten in en rondom Den Haag.

Ik vaak ging uit, draaide plaatjes als DJ en had tomeloze energie.

Op een gegeven moment wou ik iets anders doen, nam ontslag en ben gaan reizen in Azië, in Maleisië vond ik een leuke baan, weer als website bouwen en systeembeheerder en de wereld stond voor mij open.

Wat is er gebeurd?

In Maart 2012 was ik even terug in Nederland. Ik voelde me niet lekker en had enorme hoofdpijn. Het werd steeds erger, en ik voelde dat het in mijn hersenen was, ik heb meteen gebeld naar 1-1-2, en ze hebben me snel opgehaald. Een half uur later zat ik in het ziekenhuis.

Ik had een hersenbloeding, niemand weet waarom. Ik was (en ben) gezond (afgezien het deel hersens die niet meer werkte).

De eerste weken kon ik niet praten, ik snapte niets en was verloren, na een maand in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen en ging ik naar revalidatie in Groot Klimmendaal in Arnhem.

Ik heb daar een haf jaar gerevalideerd en kon weer de wereld in, hetzij met een aantal beperkingen, waaronder afasie, hemianoptie, verminderde energie en concentratie problemen.

Vanaf dat moment ben ik zoekende naar weer een volwaardige plek in de samenleving.