In de krant

Het interview met de Telegraaf was wel erg leuk (al mischien niet de beste phootoo (vind ik zelf dan), maar was ook een leuke dagbesteding ;-).

In elk geval post ik maar even:

Telegraaf-12-10-2013

 

5 comments

 1. Christine Versluis · oktober 13, 2013

  Mooi artikel! Constructief en krachtig beeld. De humor ook van die foto :).
  Dat je zelfspot gebruikt onder deze omstandigheden. Echt scherp. En leuk, inspirerend.

 2. santiago · oktober 13, 2013

  je boek zit andersom maar dat maakt niet uit

 3. Annelies · oktober 13, 2013

  Mooi artikel! Had ik nog niet gezien…

 4. Walter Jansen · oktober 13, 2013

  Daan, qua kop ben je nog geen spat veranderd. Nog diezelfde Indo-tronie! Wel lijk je een Hitler-snorretje te kweken, oppassen! Kan ook de stinkinkt van die stinkkrant zijn. Goed stuk, dat dan weer wel.

 5. ria bevers · oktober 13, 2013

  knap, je geeft nooit op, dat hoor ik heel graag. ik zelf heb ook afasie en ik ben voorzitter van regio antwerpen bij afasie . ik heb wat vragen , als jij interesse hebt, laat dan maar is weten via e-mail